Hirdetés

Kiderült, mennyi helyet foglal majd a Marvel's Spider-Man 2

|

Már most elkezdhetsz helyet csinálni a kevesebb mint két hónap múlva érkező Spider-Man 2-nek.

Hirdetés

Vár még ránk néhány nagy kaland, amíg megérkezik a Marvel's Spider-Man 2, de a PlayStation 5-tulajdonosok jelentős része készül már arra, hogy a részben szimbiótába csomagolt Peter Parkert és Miles Moralest terelgethesse New York utcáin, olyan kerületekben is, ahol az előző részben nem járhattak.

A játék október 20-án jelenik meg, és most kissé trükkösen, az egyedi kiadású PlayStation 5 dobozáról derült ki, mennyi helyet foglal majd.

Hirdetés

Az alkalmi játékosoknak is problémát jelenthet, hogy a Marvel's Spider-Man 2-nek legalább 98 GB szabad helyre lesz szüksége, és a PS5 működését ismerve még ha ez megvan, akkor is panaszkodhat a rendszer, hogy valamit törölni kell.

Az eredeti Marvel's Spider-Man PS4-en még csak 45 GB-os volt, de a remaster már 71 GB-ot harapott ki a PS5 825 GB-os SSD-jéből. Ismerve a mostani játékméreteket, a 98 GB nem kiugró, már szinte hozzá is szoktunk a hasonló méretű játékokhoz, de akkor is egyértelmű, hogy a tárhelybővítést nem kerülgethetjük örök időkig, pláne egy olyan szezonban, ahol ennyi kiemelten érdekes játék jön.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)