Hirdetés

Kiderült, mikor jön a World of Warcraft: The War Within, számos tartalommal bővül a Classic is

|

Közzétette a World of Warcraft frissítési menetrendjét a Blizzard, lesz mivel foglalatoskodnod, akár az újat, akár a régit játszod.

Hirdetés

A World of Warcraft fejlesztői a Dragonflight megjelenését követően nyíltabban kommunikálnak. A Blizzard egy könnyen értelmezhető idővonalon foglalta össze, hogy mi vár ránk 2022 végén és 2023 egészében, és egész jól tartották is magukat az abban látottakhoz.

Most azonban már 2023 végén vagyunk, így adott volt a kérdés: hogyan tovább? A fejlesztők is érezték, hogy ideje megnyilvánulni, így hát megérkezett a 2024-es tervezet, aminek főszereplője természetesen az ősszel érkező The War Within kiegészítő.

Hirdetés

A BlizzConon bemutatott csomag lesz a jövő év sztárja, de addig is vár még ránk 4 frissítés és a War Within pre-patch. Ősszel indul egy új szezon egy új dungeonfelhozatallal, a Dragonflight raidek újrakeverésével és új jutalmakkal.

A fentiek alapján úgy tűnik, hogy a 11.0 majd valamikor a nyár végén fog befutni, míg maga a kiegészítő az ősz elején jelenik meg. Pontos dátumokat még nem kaptunk, de ez nagyjából összecseng azzal, amit a Blizzard ígért a BlizzConon.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A kiadó közzétette a 2024-es menettervet a Classic játékosok számára is. Még a télen megnyílik majd a Ruby Sanctum raid a Wrath of the Lich King Classic utolsó fejezeteként, utána következik a Season of Discovery új fázisa, a Hardcore Self-Found módja, és sok minden más. Nyárra várható a Cataclysm Classic, hogy az égető hőségben a világ pusztulásával nézhessünk szembe.

A Cataclysm Classic bétatesztje valamikor a tél végén-tavasz elején indul majd, erre pedig már regisztrálhattok is a WoW Classic hivatalos oldalán.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)