Hirdetés

Kiderült, mikortól élhetjük újra a sorozat legjobb pillanatait a The Walking Dead: Destinies játékban

|

Érkezik egy új The Walking Dead játék, ami ugyan az AMC sorozatának történéseivel indul, de a döntéseink nyomán sokat változhat az ismert sztori.

Hirdetés

A GameMill stúdió nem a minőségi játékairól ismert, legutóbb épp az év legrosszabbjának titulált Skull Island: Rise of Kongot adták ki. Ugyanakkor mivel van már tapasztalatuk adaptációkkal, ők kapták a feladatot, hogy dobjanak össze egy vállalható akciójátékot a The Walking Dead sorozat alapján.

Hogy mi lesz ennek az eredménye, az kevesebb mint egy hónap múlva kiderül, a The Walking Dead: Destinies megjelenési dátumának ugyanis november 17-ét választották meg.

Hirdetés

A játék a TV-sorozat eseményeit dolgozza fel, és bár a sztori eleje ragaszkodik majd a széria első epizódjaihoz, később a döntéseinkkel formálhatjuk a történet további alakulását: Rick helyett akár Shane-t is megtehetjük majd a túlélőcsapat vezetőjének.

Nyilván ez durván összekuszálja majd a szálakat, így kíváncsian várjuk, hogy GameMill hogyan fogja kibogozni azokat.

A The Walking Dead: Destinies megjelenése tehát 2023. november 17-én lesz esedékes PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)