Hirdetés

Kiderült, milyen hosszú lesz a GTA VI első előzetese

|

Nem ez lesz a világ leghosszabb trailere, az már bizonyos

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy egészen pontosan mikor fogja bedobni a Rockstar a Grand Theft Auto VI első előzetese, és a nagy nap bizony már a nyakunkon van, csak holnap délutánig kell várni, 15 órakor jön a várva-várt trailer. Időközben a netes mémgyárosok sem tétlenkedtek, és ránk zúdítottak egy nagyobb halmot az alkotásaikból. Most viszont új infó érkezett.

A Rockstar Games ugyanis feltöltötte magát az előzetest a YouTube-ra, ami nyilván még nem indítható el, csak beállították a nyilvános premiert. Ettől még azt nem volt nehéz kideríteni, hogy milyen hosszú is lesz maga a videó: a GTA VI első trailere 1 perc 31 másodperc tömör gyönyört tartogat majd a széria rajongóinak.

Hirdetés

Persze sokan nagyon tudnának örülni egy ennél jóval hosszabb kedvcsinálónak is, de egyelőre ennyivel kell beérnünk. 

A trailert itt lehet majd azonnal megnézni holnap délután, de természetesen mi is fel fogjuk tölteni egyből a magyar felirattal felturbózott verziót:

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)