Hirdetés

Kiderültek az első részletek a The Witcher 3 fejlesztőinek új játékáról

|

Megvan a Rebel Wolves bemutatkozó alkotásának címe, és egy artworköt is kaptunk.

Hirdetés

Még 2022 elején adott hírt megalakulásáról a Rebel Wolves nevű formáció, amely történetesen csupa olyan fejlesztőből állt, akik azt megelőzően CD Projekt RED kötelékében alkottak, és olyan játékokon dolgoztak, mint a The Witcher, a The Witcher 2: Assassins of Kings, a The Witcher 3: Wild Hunt, a Cyberpunk 2077, valamint a Thronebreaker: The Witcher Tales.

A stúdió egyúttal világgá kürtölte, hogy első projektje egy új generációs szerepjáték lesz, amihez az Unreal Engine 5-öt veszi alapul,  illetve dark fantasy miliőt választott a kaland számára, ám további részletekkel már nem szolgált. Így például a címét illetően a sötétben tapogatóztunk.

Hirdetés

Nos, legalább az utóbbi titokról lehullott a lepel, ugyanis mint kiderült az AAA kategóriásnak szánt alkotás a Dawnwalker címet kapta a keresztségben. Nem tévedtek tehát sokat azok a tavaly év végén felröppent (védjegyekre és doménekre támaszkodó) pletykák, melyek szerint a PC-re és új generációs konzolokra készülő játék a Dawnwalker: Origins címet viseli majd, és az első része lesz az ún. Dawnwalker sagának.

Bár ezt konkrétan nem mondták ki a fejlesztők, a cím, illetve a friss artwork arra enged következtetni, hogy vagy egy vámpírt fogunk irányítani, vagy a vérszívók elleni küzdelem áll majd a játék cselekményének fókuszában. A téma egyébként nem lenne idegen a csapat számára, hiszen a The Witcher 3 második kiegészítőjében, a Blood and Wine-ban jókora kalamajkát okoztak a vérszívók Toussaint-ban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)