Hirdetés

Kiegészítőt kap az Armed Assault

|

A tavaly megjelent Armed Assult az ősrégi Operation Flashponit-ot hivatott leváltani, hiába került igen csúf és bugos állapotban a játékosok kezei közé, már készül a kiegészítő is.

Hirdetés

A kiegészítő természetesen már tartalmazni fogja magában a legfrisebb 1.08-as patch-et, ami már alapból számos új fegyvert, járművet és küldetést tartalmaz. Két új hadjárat is érkezik, a Rahmadi Conflict az eredeti story-t viszi tovább, míg a Royal Flush a történtek után 18 hónappal játszódik. A multiplayet két új módot is kap, a cooperative Urban Raid-et amiben hat nagy csatán kell keresztül verekednünk magunkat. A Battle of Porto-ban negyven játékos hentelheti egymást a klasszikus capture and hold módban. A kiegészítőnek főként az amerikai játékosok örülhetnek hiszen ezentúl nem csak az amerikai szervereken játszhatnak hanem a világon bármelyiken.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)