Hirdetés

Kígyók a fedélzeten filmkritika

|

A héten, október 12-én debütál a magyar mozikban a Kígyók a fedélzeten című akció-horror-thriller Samuel L. Jackson főszereplésével. Akik szeretik a színészt, biztosan nem fognak benen csalódni, akik viszont a remek kidolgozás és történet miatt ülnek be a moziba, egy kicsit fontolják meg a dolgot. :) Olvassátok Bad Sector elemzését a filmről!

Hirdetés


A film sztorija pontosan arról szól, amit a szándékosan egyszerû címe jelez: kígyókról egy repülõn. (A film eredeti címe Snakes on a Plane) A repülõre két kõkemény zsaru (az egyik Jackson) és egy hírhedt bûnözõ elleni vád tanúja száll fel. A tanúskodást megelõzendõ, a maffiavezér mérges kígyókat csempész a fedélzetre, majd fermonokkkal megvadítja és szabadon ereszti õket azzal a céllal, hogy a repülõ lezuhanjon és a tanú is ott pusztuljon.
Erre tessék »
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)