Hirdetés

Killer is Dead - késik, de gyenge gép is elég hozzá

|

Egy picit arrébb tolták a Killer is Dead megjelenési dátumát, viszont kiderült a minimum és ajánlott gépigény is. Ez biztos, hogy mindenkinél futni fog.

Hirdetés

A Grasshopper Manufacture legfrissebb játéka legalább annyira megosztó volt, mint a korábbiak, de hiába találta meg a célközönségét, az túl szűk volt ahhoz, hogy a Killer is Dead a stúdió számára sikert jelentsen.

Ezért döntöttek úgy, hogy kevesebb mint egy évvel a konzolos megjelenés után PC-re is kiadják a játékot. A május 9. helyett 23-án megjelenő Nightmare Edition várhatóan nem lesz szebb, viszont benne lesz egy új nehézségi fokozat, egy theatre mode és az összes megjelent DLC. A rendkívül alacsony minimális rendszerkövetelmény valószínűleg az egyébként sem bonyolult megjelenítés miatt van, és ennek ismeretében nem az érdekel minket, hogy a játék hogy néz ki ultrán, hanem az, hogy milyen lesz minimumon. Meg sem kérdezzük, hogy futni fog-e nálatok.

Minimum:

Oprendszer: Windows Vista 64-bit
Processzor: 2.0 Ghz vagy jobb
Memória: 2 GB RAM
VGA: Shader Model 3.0-at támogató GPU
DirectX:  10
Szabad hely: 13 GB

Ajánlott:

Oprendszer: Windows 7 64-bit, Windows 8
Processzor: Intel(R) Core(TM) i5-2400 CPU @ 3.10GHz(4 CPUs)
Memória: 8 GB RAM
VGA: NVIDIA GeForce GTS 450
DirectX: 11
Szabad hely: 13 GB

Na jó, mégis megkérdezzük: kinek van meg az ajánlott?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)