Hirdetés

Killer Machine 3 információk

|

Seeting újabb helyzetjelentést küldött aktuális játékfejlesztésükről: "Ugye még mindenki emlékszik a Killer Machine 3 című garázsprojektre? A fejlesztések a megszokott ütemben haladnak, és szeretnék veletek megosztani néhány új képet. Kész lett az elsõ választható karakter, és már az animációk is készülgetnek róla. Ez egy render kép a karakterrõl:

Ez a kép pedig már egy in-game kép ugyanarról a karakterrõl egy kezdetleges pályán:
Elkezdtünk fejleszteni egy pályaszerkesztõt is. Amint kész lesz a program, közétesszük a felhasználók számára még a játék megjelenése elõtt. Akik izgalmas pályákat készítenek vele, azokat a mapokat belerakjuk a teljes játékba is. :)
Idõ közben úgy határoztunk hogy a játék elmegy MMOFPS irányzatba, ami annyit tesz hogy ha nyer valaki egy DM-et, akkor fejlõdik az acc-ja. Persze mindez ingyen!" További információt a csapat honlapján találhattok.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)