Hirdetés

Killzone 2 - A grafika lényegtelen

|

Újabb tesztlaborban tett kirándulása után még mindig tartják magukat a Killzone 2-t magasztaló állítások.

Hirdetés

Az Official PlayStation Magazine UK értékelése szerint csaknem tökéletesre sikeredett a Guerrilla Games februárban megjelenő, kooperatív módot nélkülöző lövöldözős produktuma. Az összesen megszerezhető tíz pontból kilencet ítéltek oda számára, valamint hat oldalasra sikeredett tesztjükben kihangsúlyozták, hogy vizuális megjelenítése bizony háttérbe szorul játékmenete mellett. A magazin szerkesztője, Tim Clarck elmondása alapján az exkluzív alkotás kiemelkedő grafikája tökéletesen összhangban található a prezentált játékmenettel, ennek fényében az idei esztendő első felének legjelentősebb megjelenésének nevezte a Killzone második epizódját. A magazin bemutatója szerint messze lepipál minden eddigi PlayStation 3-ra megjelent alkotást és mérhetetlenül kegyetlen. Reméljük, hamarosan rátenyerelhetünk a Killzone kettőre és rittyenthetünk róla egy kiadós tesztet igazolva vagy cáfolva a hype-cunamit.

killzone2_2.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)