Hirdetés

Killzone 2 - A jövőben új epizódokkal gyarapodhat

|

A Killzone 2 fejlesztői állítják, kihasználatlanul maradtak a PlayStation 3 erőforrásai. Esélyes a játék folytatása.

Hirdetés

Elérkeztünk napjaikban teljesen megszokott eseménynek számító félhivatalos bejelentéshez, melynek középpontjában a PlayStation 3 üdvöskéje, a Killzone 2 díszeleg. Februári megjelenéséig csak kihúzzuk valahogy, de folytatások tudatában rosszabbra fordul helyzetünk. Bizony-bizony, a Guerrilla Games illetékesei további Killzone epizódok ötletét pedzegették holland nyelven megejtett információ gazdag interjújukban. Sajnos írásos formában nem került közlésre a felvétel teljes anyaga, azonban számos érdekességet megtudhatunk az interjú kivonatából, nos, csapjunk a Helghast (ahogy arra tanítottak, teljesen jogosan) zászlóaljak közé!

kz2.jpg
 

Habár a Killzone 2 történetét lezárták, a rendelkezésre álló kiterjedt, hatalmas univerzumának köszönhetően bármelyik pontján könnyedén megbonthatnak új szálakat és indíthatnak útjára szerteágazó sztorikat a Guerrila munkatársai. Beszéltek a játékban fellelhető planétákról, melyek valamilyen módon kapcsolódnak a történethez, megeshet, a folytatásban az egyik bolygó kerül feldolgozásra, talán éppen a nyersanyaghiányban szenvedő Föld. A folytatás mellett szólt a második részből kimaradt ötletek sokassága, melyeket mindenképpen szeretnének viszontlátni valamilyen formában. További említésre szoruló információk az interjúból: hollywoodi filmekben látott képi világ, miközben a játék nem használja ki 100 százalékosan a PlayStation 3 rendelkezésre álló erőforrását. A képernyőn egyszerre 230 különböző fényeffektre flesselhetünk, melynek megjelenítéséről a játékkal párhuzamosan fejlesztett grafikus motor gondoskodik Most pedig következzen a halálos áldozatokat követelő flémháborút kiváltó megjegyzésük: „A Killzone második részéhez képest többet tudunk kihozni PlayStation 3 rendszerekből. Erről megbizonyosodhattok majd az elkövetkezendő Guerrilla játékokban!". Úgy legyen.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)