Hirdetés

Killzone 3 - Kaznan Jungle Multiplayer

|

A Guerilla Games változatos helyszínekre helyezi az egymás elleni csatákat.

Hirdetés

Elvileg földrajzórán mindenkinek megtanították azt, hogy a nap nyugaton ... akarom mondani keleten kél fel (jó lett volna figyelni).

Ez mind szép és jó, de a most bemutatott Killzone 3 dzsungelszerű multiplayer pályáján teljesen mindegy, hogy merről köszön majd be az első napsugár, ugyanis a sűrű növényzettől még az eget sem fogjuk látni. Erős túlzással élve, az egyedüli fényforrást csakis az ellenségeink torkolattüze fogja biztosítani. Nézve ezeket a képsorokat, most a PC-vel és Xbox 360-nal rendelkezők egy pillanat erejéig annak a drága szüleit emlegetik, aki kitalálta, hogy csakis PlayStation -re jelenjen meg a Killzone sorozat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)