Hirdetés

Killzone 3 - részletek nemsokára?

|

A PSM3 magazin állítása szerint az elkövetkezendő pár hónapban bővebb információhoz jutunk a Killzone sorozat harmadik részét illetően.

Hirdetés

A Guerilla PlayStation-exkluziv lövöldözős játéksorozata igen nagy sikernek örvend, így nem lenne meglepő, ha készülne a harmadik rész belőle. A PSM3 magazinban annyit hintettek el a szerkesztők, hogy az FPS-sorozat következő részével kapcsolatban pár hónapon belül friss információkhoz jutunk.

Igazából mindenféle információt szívesen hallunk a Killzone 3-ról, ugyanis legutóbb tavaly szellőztette meg Official PlayStation Magazine, hogy egyáltalán készül, és idén érkezik. Ennyi az összes infó amit, eddig megtudtunk. A következő hónapokban rendezik meg az E3-at is, szóval lehet, hogy a Guerilla akkorra készül lerántani a leplet a játékról. A legjobb, amit tehetünk, hogy várunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)