Hirdetés

Új címet jegyeztetett be a Square Enix

|

A címből adódóan lehet, hogy egy újabb RPG Factory játéknak nézünk elébe. Kapnak egy újabb esélyt?

Hirdetés

A Square Enix bejegyeztette a Kimi to Kiri no Labyrinth címet (You and the Labyrinth of Fog, vagyis Te és a köd labirintusa). Semmilyen információ nem található az új védjegyről, de a hangzásából ítélve, akár egy újabb RPG Factory játék is lehet belőle.

A Tokyo RPG Factory első játéka (nem meglepő módon) egy szerepjáték volt I am Setsuna címmel. A program hatalmas, 244 millió yenes veszteséggel végzett. Az I am Setsuna Japánban Ikenie to Yuki no Setsuna néven létezik, aminek kicsit hasonló a csengése az új címhez. Ez persze csak rajongói találgatás, de egyébként simán benne van, hogy mivel egy új stúdió játékáról van szó, a Square még nem ráncolja annyira a szemöldökét, és adott nekik még egy esélyt az I am Setsuna  bukása után.

Reméljük, hogy a közeljövőben megtörténik a bejelentés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)