Hirdetés

Kinect for Windows - hamarosan érkezik az Xbox One verzió PC-re

|

Az Xbox One Kinect szenzorát nem lehet csak úgy rákötni egy asztali gépre, de a Windows felhasználók kapnak egy külön kiadást.

Hirdetés

Az előző Kinect szenzort mindenféle akadálytól mentesen rácsatlakoztathattuk egy asztali gépre, a garázshekkerek és hobbi programozók nagy örömére, de sajnos az Xbox One dobozába csomagolt szenzorral ugyanezt már nem tehetjük meg. Azért annyira nem kell pánikolni, mert a Microsoft megígérte, hogy lesz Windows-kiadás, ami szerencsére nemsokára piacra is kerül.

A Microsoft ennek a bejelentése óta mondjuk nem nagyon beszélt erről, viszont most felkerült a témában egy bejegyzés a Kinect for Windows blogra, ahol megosztottak egy képet a szenzorról. A legszembetűnőbb változtatás valószínűleg az, hogy a konzolos változaton látható Xbox One LED eltűnt, és a projekt vezetői szerint a változtatások nagyjából ebben (és egy tápkábel hozzáadásában) ki is merülnek. 

A blog szerint "egyre közelebb és közelebb kerülnek a megjelenéshez", így érdemes résen lenni azoknak, akik tervezik egy ilyen szenzor beszerzését. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)