Hirdetés

Kingdom Come: Deliverance - jövő nyárra csúszott gyönyörű középkori RPG

|

Újabb fejlesztő kért még néhány hónapot játéka befejezéséhez, ezúttal a Kickstarteren bankot robbantó Kingdom Come: Deliverance megjelenését halasztották el.

Hirdetés

A 2014-es évben a Kickstarteren a legtöbben a Kingdom Come: Deliverance című játékot támogatták, a brutális költségvetésnek köszönhetően pedig halad a játék fejlesztése, a megduplázott létszámú csapat egy nagyobb irodában folytatja a munkát. A legújabb fejlesztői napló tanulsága szerint azonban akárhányan is vannak, az időt nem tudják kijátszani.

A legújabb videóban szó esik az új küldetésről, az ehhez készült zárfeltörős minijátékról, az egyelőre kezdetleges szinkronról, és egyéb kisebb frissítésekről, amik bekerültek a szerepjáték alfájának legújabb verziójába. Ezeken kívül egy hatalmas frissítés jelenik meg az E3 környékén, viszont néhány további mérföldkő után a Wasteland 2-höz hasonlóan, a Kingdom Come nagyjából negyedét tartalmazó bétát megkapják az erre is jogosult támogatók, illetve ez valószínűleg a Steam Early Accessre is kikerül majd.

Ezután viszont rá kellett térjenek a rossz hírekre, ami a megjelenési dátumról, egész pontosan annak eltolásáról szól. Jiří Rýdl elmondása szerint rengeteg előreláthatatlan tényezővel kellett szembesülniük, amik miatt lassabban haladnak, mint eredetileg tervezték. Ennek az oka természetesen az is lehetett, hogy a tervezettnél nagyobb költségvetés, ami rengeteg új feature-t is jelentett. Emiatt a 2015 végi-2016 eleji megjelenést 2016 nyarára tolta a Warhorse Studios.

Amellett, hogy nem győzött elnézést kérni a csapat nevében, biztosította a rajongókat, hogy a beígért minőséget szeretnék tartani, ezért csúsztatnak elsősorban. Ti várjátok már a Kingdom Come: Deliverance megjelenését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)