Hirdetés

King's Bounty: Princess in Armor kiegészítő

|

A Heroes of Might and Magic sorozat atyjának remake-je olyannyira sikeres lett, hogy már készül is az első expanzió.

Hirdetés

Az orosz Katauri Interactive lelkes fejlesztői sikeresen ragadták meg a patinás játék esszenciáját, így fordulhatott elő, hogy az újrázás mind a szaksajtó, mind a játékosok kegyeit elnyerte. Az angol és egyéb nyelvű változatokra tipikus orosz szokás szerint fél évet kellett várni, de a körökre osztott stratégiák szerelmesei általánosságban egyetértően bólogatnának, ha felmerülne egy kiegészítő, vagy egy folytatás gondolat. Utóbbi még nem, előbbi viszont felmerült, olyannyira, hogy már címe is van a kicsikének.

King's Bounty: Princess in Armor - 3. kép King's Bounty: Princess in Armor - 2. kép King's Bounty: Princess in Armor - 1. kép



A Princess in Armor, vagy The Princess (egyelőre nincs hivatalos angol elnevezés) új történettel, új hősnővel (Amelia hercegnő), s ez házisárkánnyal jelentkezik 2009. tavaszán orosz nyelvterületen. Minimum negyed, de inkább fél évvel később várható a nemzetközi változat. Sárkányunk tapasztalatot szerez, szintet lép, és kilenc egyedi képességet sajátíthat el.
A kiegészítőben már pegazus hátán is lehet röpködni, apródokat fogadhatunk szolgálatunkba, visszatér a fejvadászat az eredeti King's Bounty nyomán, s 50-esre emelik a maximálisan elérhető szintet. Természetesen új ellenfelek és további gigantikus boss-ok színesítik a palettát.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)