Hirdetés

Kings Bounty videóteszt

|

Juj! Nincs hangja a King's Bounty videótesztnek a GS DVD-n? Sebaj, mert meg tudom nézni a tv.gamestar.hu-n. Éljen, éljen!

Hirdetés

Figyelem! A technika ördöge a GS DVD-s Kings Bounty videóteszt hanganyagával szaladgál valahol. Aki látja lője le! Addig is, hogy ne érje szó a ház elejét a videótesztet a tv.gamestar.hu oldalán mindenki megnézheti, méghozzá a szimultán hang és kép luxusával. Ez úton is szeretnénk elnézést kérni mindenkitől, akit meglepett a no sound, no de hát ez van na. Megígérjük, hogy nem frizbizünk többet a mester DVD-vel és nem használjuk söralátétként sem. Mert az fáj neki. Most már tudjuk...

 

kings-bounty-gstv.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)