Hirdetés

Kiszivárgott 30 percnyi Assassin's Creed Valhalla játékmenet

|

Megnézhetjük az Assassin's Creed Valhalla egyik küldetését, és azt, hogy mennyire lesz más a játék az Odyssey-hez képest.

Hirdetés

Vasárnap tartja a Ubisoft nagy éves előadását, amivel alapvetően az E3 idejére szokott készülni, de most nem érvényesek a régi világ szabályai. Ennek keretében valószínűleg többet láthatunk majd a Watch Dogs Legionből, bemutatkozhat a Far Cry 6, és megmutatják az Assassin's Creed Valhallát is.

Hirdetés

A Ubisoft játékokra jellemző, hogy össze-vissza szivárognak, így nem is lepődtünk meg azon, hogy idő előtt felkerült a Valhalla félórás gameplay videója a netre. Látszik, hogy a játék még nincs teljesen kész, az animációk és az NPC-k viselkedése befejezetlennek tűnik, de láthatunk némi lovaglást, vadászatot, menő hajózást, egy várostromot, a skillfát, bossharcot, miegymást. A videót Redditen találjátok meg, ahol folyamatosan frissítik a posztot, ha az anyag valahonnan lekerül (nézzétek meg a kommenteket is), a hétvégén pedig nézzetek vissza, valószínűleg többet is fogunk látni, akkor már hivatalos forrásból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)