Hirdetés

Kiszivárgott, hogy mikor számíthatunk a Marvel's Wolverine megjelenésére

|

Egy látványtervezőnek köszönhetően derült ki, hogy az Insomniac Games következő játékát előbb megkaphatjuk, mint gondoltuk volna.

Hirdetés

Csak nemrég jelent meg az Insomniac Games újdonsága, a remek pontszámokat kapó Marvel's Spider-Man 2, de a fejlesztőcsapat híres arról, hogy minőségi, AAA-kategóriás játékokat szállítanak elképesztő gyorsasággal, szóval érdemes odafigyelni minden információmorzsára velük kapcsolatban.

A csapat következő projektje minden bizonnyal a 2021-ben bejelentett, PlayStation 5-exkluzív Marvel's Wolverine lesz, amely - mint ahogyan az október végén kiderült - ugyanabban a világban játszódik, mint az Insomniac Pókember-játékai, szóval semmi sem akadályozza meg Logant abban, hogy bármikor összefusson Peter Parkerrel és/vagy Miles Moralesszel. 

Hirdetés

A Marvel's Wolverine-ről eddig nem sok mindent tudtunk meg ezen kívül, most viszont a játék egyik látványtervezője, Hung Nguy az Artstation-oldalán leplezte le, hogy több PlayStation-címen is dolgozik, amelyek között ott van Rozsomák kalandja is, ami az általa feltüntetett információ szerint már 2024 folyamán meg fog jelenni. Korábban az egyik iparági bennfentes, Jeff Grubb is azt mondta, hogy 2024-ben számíthatunk a Marvel's Wolverine-re, szóval ebben tényleg lehet valami. 

Hung Nguy azt is kiszivárogtatta, hogy a Days Gone-t fejlesztő Bend Studio 2025-ben adhatja ki következő, egyelőre cím nélküli projektjét. Erről mindösszesen annyit tudunk, hogy nem egy már meglévő széria folytatása, hanem egy vadonatúj IP lesz

Érdekes továbbá, hogy felbukkant a munkái között a Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin is, de nem a korábban bejelentett God of War-szerű videojáték a Black Forest Games fejlesztésében, hanem egy film ugyanazzal a címmel. Csak elrontotta a címkét, vagy netalántán tud valamit?

Az említett három projekt azóta eltűnt Nguy Artstation-oldaláról. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)