Hirdetés

Kiszivárgott Wolfenstein multi - az Activision nagyon mérges!

|

Múlt héten kiszivárgott egy Wolfenstein multi-változat, az id és az Activision igen mérges miatta.

Hirdetés

Bárki, aki bevallja, vagy kijelenti, hogy neki már megvan, azonnali kizárást nyer a fórumokról, és valószínüleg számíthat az Activision ügyvédjeinek látogatására is.

"Tudomásunkra jutott, hogy pénteke, július 31-én kiszivárgott a Wolfenstein egyik multiplayer buildje és most illegálisan terjesztik ezt a változatot megszegve az NDA-t. Mindenkit figyelmeztetünk, hogy az Activision teljes jogi osztálya ezen  a kérdésen dolgozik, és nagyon komolyna veszik a kérdést" - nyilatkozták az Activision illetékesei. - "amennyiben a fórumon megemlíted, hogy megvan ez a build, akkor nyíltan elismered hogy illegálisan jutottál hozzá és azonnal ki fogunk tiltani. Mi szóltunk!"

"Bármilyen kép, screenshot, film, vagy komment, amit nálunk, vagy bárhol az interneten nyilvánosságra került a kiszivárgott multi-build alapján, az nem a játék végső, kiadásra szánt változatából való. Ezt ne feledjétek" - folytatták az Activision emberei - "Ezek ellen semmit nem tudunk tenni, csak azt, hogy tovább dolgozunk a játékon."

A játék hivatalos megjelenése augusztus 17-én várható

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)