Hirdetés

Kiszivároghatott a Grand Theft Auto remasterek gépigénye és fontos részletei

|

GTA V-szerű irányításra és megnövelt látótávra is számíthatunk.

Hirdetés

Nemrég a Rockstar Games is elismerte a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition létezését, mely a Grand Theft Auto III megjelenésének 20. évfordulója alkalmából érkezik még idén. Ezt október 22-én fogjuk ünnepelni, de a csomag megjelenésére valószínűleg novemberig várnunk kell (iOS-re és Androidra csak 2022-ben jön).

A fórumok persze izzanak - most a GTAForums egyik felhasználója posztolt valósnak tűnő infókat, melyek állítólag a Rockstar támogatási oldaláról származnak, de a linkelt aloldal jelenleg inaktív.

Hirdetés

A leírás szerint a GTA III, a Vice City és a San Andreas esetében is frissítik a környezetet és a bevilágítást, nagy felbontású textúrákat használnak, növelik a látótávolságot, átemelik a Grand Theft Auto V-ös irányítást, és más újításokra is számíthatunk. Talán az irányítás felfrissítése a legfontosabb: konzolon úgy lehetett eredetileg lövöldözni, hogy váltogattunk a célpontok között.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Később a várható gépigény is felkerült, természetesen nem lesz súlyos:

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition gépigény

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition minimum gépigény

Op. rendszer: Windows 10 64-bit
Processzor: Intel Core i7-2700K / AMD FX-6300
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 760 2GB / AMD Radeon R9 280 3GB
Memória: 8 GB RAM
Szabad hely: 45 GB

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition ajánlott gépigény

Op. rendszer: Windows 10 64-bit
Processzor: Intel Core i5-6600K / AMD Ryzen 5 2600
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 970 4GB / AMD Radeon RX 570 4GB
Memória: 16 GB RAM
Szabad hely: 45 GB

Korábban ugyanezen felhasználó jóvoltából az achievementek is nyilvánosságra kerültek. Várjuk a hivatalos infókat a Rockstartól, addig kezeljetek mindent fenntartásokkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)