Hirdetés

Kitalálod, melyik az amerikaiak kedvenc játéka?

|

Egy friss jelentés elárulta, melyik címre gerjed a nép a tengerentúlon.

Hirdetés

Az értékesítési csatornák elaprózódásával már egy adott piacon sem könnyű hiteles képet kapni arról, hogy vajon melyik az emberek aktuális kedvenc játéka, az OHgamblers azonban kreatív megközelítéssel igyekszik választ adni a kérdésre.

A szerencsejátékos szolgáltatásokban utazó portál ugyanis azt állítja, hogy a Google keresések gyakoriságának elemzésével sikerült megtalálnia az Egyesült Államok legnépszerűbb címét, jobban mondva franchise-át.

Hirdetés

Az OHGamblers szerint az USA 51 tagállamából 31-ben az NBA 2K, vagyis a 2K kiadó kosárlabdás szériája volt a legtöbbször keresett játék az elmúlt 12 hónap során. Ezen belül pedig Massachusetts, New York és Kalifornia államokban adta a legtöbb munkát a Google-nek a sorozat. Az NBA-ligát övező, egyre inkább globálissá váló őrület tükrében ugyan nem meglepő az eredmény, de azért illik fenntartásokkal kezelni a dolgot, hiszen nem egy profi elemzőcégtől kaptuk az adatokat.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A kosárlabdás sorozat története egészen 1999-ig és a Sega Dreamcastig nyúlik vissza, eleinte a Sega Sports kiadásában, 2005-ben pedig a 2K égisze alá került a franchise. A legutóbb a nosztalgiázásra kihegyezett NBA 2K23-mal bővült széria egy időben nagy csatákat vívott az NBA Live-val, ám az EA Spors üdvöskéjének nem ment olyan jól a zsákolás, és az NBA Live 19 után elbúcsúzott a közönségtől.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)