Hirdetés

Egyesítették erőiket a Don't Starve és a Viking Squad fejlesztői

|

Két fantáziával alaposan megáldott csapat kéz a kézben folytatja a játékfejlesztést és ha ebből legalább olyan addiktív játékok születnek, mint a Don't Starve, akkor már megérte.

Hirdetés

A Viking Squad nevezetű kooperatív brawlerről ismert Slick Entertainment érdekes módon ünnepli fennállásának tizedik évfordulóját: beleolvad egy másik cégbe. 

A Klei Entertainment olyan játékokkal vált ismertté, mint a Shank, a Mark of the Ninja, a Don's Starve és az Invisible Inc., valamint a Hot Lava és az Oxygen Not Included fejlesztése folyik éppen náluk. A Slick integrálódását annak alapítója, Nick Waanders jelentette be a stúdió hivatalos blogján, ahol arra is rávilágított, hogy közelebb állnak a Klei csapatával egymáshoz, mint gondolnánk, hiszen utóbbit az a Jamie Cheng hozta létre, akivel a Relic Entertainmentnél annak idején együtt dolgoztak és azóta is jó barátok maradtak. 

A Slick a közleményben biztosította követőit, hogy továbbra is támogatni fogják a korábban megjelent játékaikat, valamint megígérte, hogy nagyszerű projekteket hoznak majd tető alá a Klei munkatársaival. Úgy legyen!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)