Hirdetés

Kojima - A jövőben a játékosok nem függenek a platformoktól

|

A Metal Gear Solid játékokért felelős Hideo Kojima érdekes jövőről álmodik.

Hirdetés

" A közeli jövőben elkészülnek az első olyan játékok, amelyek teljesen platformfüggetlenek. A játékosok bárhol, bármikor játszhatnak, akár a metrón, akár a nappaliban, ugyanaz a szoftver szolgálja majd ki őket."- nyilatkozta Kojima a minap.

Kojima ezen állítása nagyrészt az OnLive szerű szolgáltatásokra alapul, amik szerinte nagyon hamar elképesztően népszerűek lesznek. Mielőtt azonban örömkönnyeket morzsolva tűzre vetnénk kedvenc konzolunkat, azért várjuk meg amíg az OnLive elér hozzánk is. A Sony szerint pedig Kojima jövőképe legalábbis merész, és bár tiszteletben tartják a mester nagyot álmodni való képességét, szerintük nem valószínű, hogy a hagyományos játékpiac a közeljövőben megszűnik. Nektek tetszene amúgy Kojima mester terve?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)