Hirdetés

KOLLEKTOR - Star Wars: The Old Republic

|

Ezúttal Gabi és mazur mellé Disorder csatlakozott, hiszen az SWTOR.hu mestereként testhezálló volt a feladat. Nézzétek meg velünk az idei év, egyik - ha nem a legjobb - gyűjtői kiadását.

Hirdetés

Alighogy alábbhagyni látszott a Skyrim iránti rajongás szerkesztőségünkben, új láz ütötte fel fejét, és fertőzött meg szinte mindenkit. A Star Wars: The Old Republic (teszt a decemberi GameStarban) az utóbbi évek legígéretesebb MMO-ja, s eddigi tapasztalataink alapján minden esély megvan rá, hogy évek múlva is a legnagyobbak között tartsuk számon.



No de ne rohanjuk annyira előre, lássuk inkább, hogy mi mindent sikerült a gyűjtői változatba belezsúfolni, amit közülünk egyedül EndreMan vásárolt meg, a többiek beérték a szerényebb dobozos, ill. digitális kiadások valamelyikével. A pakkot a WE collect games képviseletében Gabi, GameStar színekben pedig mazur és Disorder cincálta szét, hogy megmutassa minden egyes darabkáját.



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)