Hirdetés

Könnyű kitalálni, hogy kinek udvaroltak a legtöbben a Cyberpunk 2077-ben

|

A fejlesztők megosztották velünk, hogy melyik karakternek csapta a szelet a játékosok többsége.

Hirdetés

A kifejezetten problémás megjelenés óta némileg fejlődött már a Cyberpunk 2077, de azért valószínűleg még bőven vár munka a CD Projekt Red csapatára, habár a projekt élére időközben már egy másik munkatárs került.

Ahogy sok más szerepjátékban, úgy a cyberpunk kalandban is akadnak olyan szereplők, akikhez karakterünk egészen közel kerülhet, azonban akad egy olyan illető, aki ezen a téren jócskán lekörözte a többieket népszerűségben.

Hirdetés

A Cyberpunk 2077-ben összesen négy főbb karakter van, akivel romantikázhat V, és a játék Twitter-oldala meg is osztotta velünk, hogy melyik szereplő örvendett a legnagyobb népszerűségnek a játékosok körében.

A hivatalos tájékoztatás alapján a közösség 67,53%-a Panam Palmernek csapta a szelet a játékban, aki így maga mögé utasította Judy Alvarezt, Kerry Eurodyne-t, és River Wardot is. Az sajnos nem derült ki, hogy a többiek mennyire voltak népszerűek a rajongóknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)