Hirdetés

Könyörög a Rocksteady, hogy a tesztelők ne spoilerezzék el a Suicide Squad: Kill the Justice League sztoriját és egyéb részleteit

|

Be nem mutatott karakterek, fontos sztorirészletek és rejtett játékmódok kerültek a felszínre az alfatesztet követően.

Hirdetés

November vége és december eleje között a Rocksteady és a Warner Bros. Games tartottak egy zárt alfatesztet a Suicide Squad: Kill the Justice League-ből. A próbakörre véletlenszerűen válogatták be a szerencséseket, de mindenkinek kikötötték, hogy senkinek nem mesélhetnek az alfában látottakról. Egy nagy NDA felirat volt a felhasználói megállapodásban, amivel csak az a baj, hogy több száz ismeretlen személyt bíztak meg a betartásával. Ennek most meg is lett az eredménye. Még a Rocksteady csapatának szívhez szóló kérése sem igazán hatotta meg őket.

Innentől spoileres részek következnek, ezért ha nem akarod magadat megfosztani a felfedezés örömétől, és azt szeretnéd, hogy a Rocksteady játéka képes legyen meglepetést okozni neked, akkor jobb, ha nem is olvasol tovább. De ha nincsenek ilyen aggályaid, akkor folytasd bátran.

Hirdetés

Az adatbányászok elkezdték széttúrni a klienst és rengeteg olyan infót ástak ki belőle, melyeket sem a Rocksteady, sem a Warner nem szeretett volna még nyilvánosságra hozni. Kiderült például, hogy a sztoriban Poison Ivy is visszatér, aki elvileg meghalt az Arkham Knightban. Persze nem ez az egyetlen furcsaság: úgy néz ki, hogy az Öngyilkos Osztag tényleg ki fogja nyírni Batmant, a multiverzum segítségével fogják eltenni láb alól az Igazság Ligájának több tagját, és olyan játszható karakterekkel is össze fogunk futni, akikről eddig nem meséltek a fejlesztők. A jelek szerint például Joker, Deathstroke és sokan mások is a játszható felhozatal részét fogják képezni.

A Kill the Justice League több játékmódot is tartalmaz majd, például egy 4v4v4v4 módot, ami több elemet is kölcsönöz a Destiny 2 Gambit PvPvE megoldásából.

Bármilyen sajnálatos, hogy ezek a részletek így kerültek ki, a szivárgás egy elég tartalmasnak  online móka képét vetíti előre. Kíváncsiak leszünk rá, hogy mi bizonyul igaz a fentiekből, amikor a játék végre megjelenik 2024. február 2-án.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)