Hirdetés

Konzoljavítás otthon!

|

Lépésről lépésre arról, hogyan kell szakszerűen szétszerelni napjaink és a közelmúlt konzoljait

Hirdetés

Műszaki lelkületű embertársainknál gyakori jelenség, hogy két rossz műszaki cikkből egy jót és működőképest hozzanak össze, az alkatrészek cserélgetésével. Gondolkoztál már azon, hogy ezt akár a saját konzoloddal is megteheted?

A tech oldal Gizmodo hírt adott az iFixit azon kiváló írásáról, melyből napjaink 24 legismertebb játékkonzoljának szakszerű szétszerelését, javítását és modifikációját leshetjük el, a nagyfelbontású képeknek és a mellékelt leírásoknak köszönhetően, lépésről lépésre. Természetesen semmilyen felelősséget nem vállalunk azért, ha a hír után valaki kedvet kapna a szereléshez, de mindenkinek ajánlott végigbogarászni a felhozatalt, hogy hogyan is néznek ki ezek a drágaságok szakszerűen „kibelezve". Az elérhető konzolok:


Microsoft
- Xbox
- Xbox 360 és 360 S


Nintendo
- Nintendo 64, GameCube, and Wii
- Game Boy (Original), Advance, Micro, DS, DS Lite, DSi, és DSi XL


Sega
- Dreamcast
- Game Gear


Sony
- PlayStation 1, 2, 3, és 3 Slim
- PSP 1000, 2000, 3000, és Go

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)