Hirdetés

Konzolokra is érkezik a Crysis első része?

|

A Crysis 2 már hódított a konzolos piacon. No de mi a helyzet az első résszel?

Hirdetés

Múlt hét pénteken a koreai korhatár-besorolásokért felelős szerv, a KRB a Crysis első részét felvette adatbázisába, méghozzá Xbox 360-as változatban. A hasonló munkakörrel rendelkező egyesült államokbeli ESRB (Entertainment Software Rating Board) pedig a mai napon mind Xbox 360, mind PS3 változatokat is besorolt.

A Crysis 1. még 2007 novemberében jelent meg, kizárólag asztali rendszerekre. Sokan csak újító grafikáját emlegetik fel az elmúlt évek távlatából, sőt, már akkoriban is megkapta a "tech demo" csúfnevet. Ettől függetlenül sikeres volt, olyannyira, hogy nemrég megérkezett a várva-várt folytatás, még durvább grafikával, még több idegennel, még több öldökléssel, de ezúttal a trópusi sziget helyét átvette New York. A második rész PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is megjelent, most pedig minden jel arra mutat, hogy az első rész is érkezik kontrolleres barátaink gépeire.

A fentebb említett besorolások alapján bizton állíthatjuk mindezt, az EA viszont egyelőre annyival kommentálta a dolgot, hogy "no comment". Úgy tűnik, a srácok tudják, mitől döglik a légy, ha ilyen lazán lekezelték a dolgot. Meglátjuk mi sül ki mindebből, amíg nem érkezik hivatalos információ, addig meg ott a második rész.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)