Hirdetés

Korlátozni kell a Helldivers 2 egyszerre aktív játékosainak számát, mert nem bírják a szerverek a terhelést

|

Izzadva próbálnak a fejlesztők valamit kezdeni azzal, hogy játékuk őrülten népszerű.

Hirdetés

Erősen indul az év: miután a Palworld elképesztő népszerűségre tett szert nagyon rövid idő alatt, jött a Helldivers 2, és kissé háttérbe szorította a Pokémon-klónt. Bár még mindig több mint félmillióan nyüstölik egyszerre a Steamen, ami kiugróan magas szám, az egyszerre játszók számának csúcsa 2,1 millió volt, és biztos, hogy a korábban zsebszörnyeket gyűjtögető játékosok némelyike most inkább gonosz robotokat és rovarokat irtana a demokráciáért.

Valószínűleg kevesen gondolták, hogy ez lesz, az Arrowhead Game Studios munkatársai például biztosan nem. A szerintünk is kiváló Helldivers 2-t csak a Steamen épp közel 250 ezren nyúzzák, de a hétvége folyamán 333827 volt a csúcs, ami új rekordnak számít - és akkor ott a PlayStation 5-ös változat is, aminek népszerűségéről semmit nem tudunk, de úgy gondoljuk, az is pörög.

Hirdetés

Vannak még hibák a 10 nappal ezelőtt megjelent játékkal, és hogy ezeket javítani tudja, illetve a szerverek se bukjanak el teljesen, a fejlesztőcsapat kénytelen volt a szabad helyek számát 450 ezerben maximalizálni. Ha ez nem lenne, a nagy roham miatt valószínűleg senki nem tudna bejelentkezni, vagy ha mégis, visszakerülne a hajójára.

Azt tanácsolják, hogy ha valaki úgy látja, nem kapott meg valamit, ami járt volna neki egy-egy küldetés teljesítése után, indítsa újra a játékot. Köszönik a türelmet, és igyekeznek sürgetni partnereiket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)