Hirdetés

Közel félórán keresztül mozog a Days Gone PC-s verziója

|

A Bend Studio akciójátékát egy NVIDIA GeForce 2080Ti hajtja meg a gameplay videóban.

Hirdetés

A játékosok már az előző rész megjelenése óta reménykedtek abban, hogy egyszer folytatást kaphat a Sony Bend nyitott világú saját IP-je, a Days Gone, aztán két dolog nagyobb löketet adott a vágyakozásnak. Egyrészt a kiadó bejelentette, hogy a játék PC-re is megjelenik, másrészt pedig kiderültek részletek arról, hogy milyen lehetett volna az elkaszált folytatás.

Az egyre erősebben fodrozódó vízbe aztán hatalmas sziklát hajított a Days Gone rendezője azzal, hogy a játékosokat tette felelőssé a második rész hiányáért, innen pedig már csak egy lépés volt az, hogy petíció induljon.

Hirdetés

A Sony-t azonban - mint minden pénzből élő vállalatot - csak az győzheti meg a folytatás létjogosultságáról, ha a hamarosan megjelenő PC-s átirat jól fogy majd, az alábbi videó pedig azt hivatott prezentálni, hogy megéri beszerezni erre a platformra Deacon akció- és érzelemdús kalandozását. A GameSpot által megosztott videóban közel félórán keresztül nézhetjük a PC-s változatot, amit egy NVIDIA GeForce 2080Ti videokártya, egy Intel I9-9900K processzor és 32GB memória szolgált ki. Íme futás közben: 

A PC-s Days Gone lehetővé teszi a 21:9-es monitorok használatát, nem korlátozza a framerate-et, részletesebben testreszabható és továbbfejlesztett látványvilágot kínál, valamint támogatja az egér-billentyűzetet és a kontrollert is. Május 18-án jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)