Hirdetés

Külön színészt alkalmaztak a Baldur's Gate 3 fejlesztői a szex közben kiadott hangokra

|

Megint lehullott a lepel a Larian szerepjátékának egyik titkáról. Úgy tippeljük, maradt még vagy ezer másik.

Hirdetés

Jobb, ha hozzászoktok a gondolathoz, hogy a következő néhány nap a Baldur's Gate 3 jegyében fog eltelni. Nincs e pillanatban izgalmasabb téma a játékiparban, ugyanakkor az is igaz, hogy a kitüntető médiafigyelem jelen esetben abszolút indokolt: minden, amit eddig a játékkal töltött napokban tapasztaltunk, minden, amit láttunk belőle vagy hallottunk róla, azt a már évekkel ezelőtt megfogalmazódott sejtést látszik alátámasztani, hogy a Larian valami igazán különlegeset alkotott.

Lehet szeretni a története és a karakterek kedvéért, rajongani érte a sokrétű játékmechanikák okán, de akár azért is, mert még a szexben is tud, mer, akar újat mutatni. Nem véletlenül alkalmaztak intimitás-koordinátort a motion capture során.

Hirdetés

Ahhoz persze, hogy a pikáns jelenetek működjenek, a szinkroncsapatnak is bele kellett adnia apait-anyait. Közéjük tartozott Alex Jordan, akit a megjelenéshez viszonylag közel kerestek meg azzal, hogy szerepelne-e a Baldur's Gate 3-ban. Nyilván igent mondott, mégis ki utasítana vissza egy ilyen lehetőséget? De ami ezután jött, arra nem volt felkészülve. Jordant ugyanis nem egy vagy több konkrét szerepre szerződtették (addigra már elkészült a szinkron), hanem azért fogadták fel, hogy szex közbeni hangokat adjon ki, azaz nyögött, sóhajtozott, és szenvedélyesen csókolgatta a kezeit, így gondoskodva róla, hogy teljes legyen a játékosokra váró élmény.

@alexjordanvoiceactor #baldursgate3 #voiceactor #voiceover #videogames ♬ original sound - Alex Jordan

Bár erről nem esett szó a TikTokra feltöltött videójában, gyanítjuk, hogy nem egyedül őt szerződtették "szexszinkronra", ha viszont mégis, akkor ezúton is emeljük kalapunkat, mert bizony nőként is meggyőző.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)