Hirdetés

Különleges játékok érkeznek májusban, ezekre lesz érdemes időt szánni

|

Ahogy áprilisban, úgy most sem fognak ömleni a nagy költségvetésű újdonságok, de fogunk tudni miből válogatni.

Hirdetés

2022. májusi megjelenések - 3-4-5. hét

Vampire: The Masquerade - Swansong - május 19. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

Ugyan arról még semmit nem tudunk, hogy mikor jelenhet meg a fejlesztési pokolban ragadt Bloodlines 2, az már biztos, hogy a Vampire: The Masquerade franchise rajongói májusban a Swansong segítségével csillapíthatják éhségüket. A történetközpontú, egyjátékos szerepjátékban három vámpírt irányíthatunk, akik mind-mind eltérő képességekkel bírnak, egyesével fejleszthetők, így mindenki a saját játékstílusához igazíthatja őket. Fontos morális döntések várnak ránk, és ügyelnünk kell arra is, hogy ne leplezzük le magunkat a bostoni civilek előtt.

Dolmen - május 20. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

Sci-fi és horror elemeket is vegyít a Dolmen, egy akció-szerepjáték, amiben egy ellenséges, távoli bolygón kell egy különleges kristályból mintát gyűjtenünk. Természetesen kemény ellenfelek is várnak ránk, minden harccal egyre erősebbé válunk, a részletesen kidolgozott harcrendszer számos lehetőséget kínál. A legfontosabb, hogy jól menedzseljük energiánkat, ami a közelharci és a távolsági fegyverek hatékony használatához is szükséges.

Streets of Rage 4 - május 24. - iOS, Android

A retro élményre vágyók hamarosan mobilon is végigjátszhatják a Dotemu 2020-ban megjelent, több mint 2,5 millió példányban eladott játékát, a Streets of Rage 4-et. A klasszikusokat idéző beat em upban négy játékos verheti szét ellenfelek hullámait válogatott támadások, tárgyak és fegyverek segítségével.

Sniper Elite 5 - május 26. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

A Sniper Elite sorozat kitart a második világháború mellett, immáron ötödik alkalommal emelhetjük fel mesterlövész puskánkat Karl Fairburne szerepében. A gyakorlott katonát útja most Franciaországba viszi, ahol a helyi ellenállókat segíti egy titkos náci projekt ellehetetlenítésében. A fejlesztők számos helyszínt fotogrammetria segítségével rögzítettek, így azok teljesen élethűek, valamint figyeltek arra, hogy az egyes zónákban a játékosok számos különböző módon teljesíthessék feladataikat. Emellett a kooperatív élményt, a mozgást, a lövöldözést és a röntgen-módot is továbbfejlesztették, továbbá lehetőségünk van arra, hogy ellenséges mesterlövészként fékezzük meg egy másik játékos törekvéseit. Ha forradalmat nem is nyújt, kétségtelenül látványos és izgalmas lesz.

Kao the Kangaroo - május 27. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

Valószínűleg kevesen írtak könyörgő leveleket a Tate Multimediának, hogy hozza vissza a Kao the Kangaroo sorozatot, de ez sem kellett ahhoz, hogy a lengyel fejlesztőcsapat új résszel jelentkezzen. A szimplán Kao the Kangaroo nevet viselő játék egy 3D-s platformer lesz, amiben varázslatos kesztyűket használva verhetünk szét mindenkit, aki utunkat kívánja állni. Izgalmas fejtörők, új képességek, sok-sok ugrándozás vár ránk, másra nem is vágyhatnánk egy platformertől.

Pac-Man Museum+ - május 27. - PC, PS4, Xbox One, Switch

Minden Pac-Man rajongó álma válik valóra a 14 játékot kínáló Pac-Man Museum+ megjelenésével, ebben ugyanis az 1980-as eredeti mellett megtalálható például a Pac-Land, a Mac-Attack, a Pac-In-Time, és a 2015-ben megjelent Pac-Man 256 is. 2014-ben már volt egy hasonló gyűjtemény, azt toldották meg öt további címmel.

A júniusi megjelenésekért lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)