Hirdetés

L.A. Noire - európai megjelenési dátum

|

Tegnap a kiszivárgott L.A. Noire videónak hála megtudhattuk a játék Egyesült Államokra vonatkozó megjelenési dátumát, ma pedig az európai dátum is nyilvánosságra került.

Hirdetés

A Rockstar kérésére tegnap törölnünk kellett az L.A. Noire mára ígért, második trailerét, azonban most, hogy hivatalosan is kiadták, bárki számára megtekinthető.

Az L.A. Noire megjelenési dátumát is megtudhattuk, mely május 17 az Egyesült Államokban, azonban Európában egészen május 20-ig kell várnunk arra, hogy kipróbáljuk a Team Bondi izgalmasnak érkező játékát. Az L.A. Noire egyelőre kizárólag PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra lesz elérhető, várjuk a PC-s változat hivatalos bejelentését, ha nem előbb, legalább utóbb.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)