Hirdetés

L.A. Noire - Él és virul

|

Az ausztrál csapat nem pihent eddig sem, de erősítésre van szükségük.

Hirdetés

Jó hat hónapja semmi hír a Team Bondi által hegesztett L.A. Noire-ról. Néhányan már temetni kezdték a projektet, de szerencsére semmi gáz. Igaz a nehéz gazdasági helyzet akár be is tehetett volna a játéknak, de hála istennek nem így történt.

A Team Bondi tavaly ősszel úgy nyilatkozott, hogy egy éven belül elkészülhet a film noir elemekkel operáló gengszteres játék. Hogy szavukat ne szegjék, gyorsan toborozásba is kezdtek. A fejlesztő honlapján 13 munkakörre lehet jelentkezni, igaz aki kedvet kapott egy kis játékfejlesztésre, az számíthat rá, hogy messzire kerül otthonról. A Team Bondi ugyanis Ausztráliában leledzik, és oda várják a lelkes munkatársakat. Sajnos új információt nem közöltek az L.A. Noire-val kapcsolatban, így csak reménykedhetünk, hogy a friss munkaerő segítségével, az év végére elkészül minden idők egyik legköltségesebb projektje.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)