Hirdetés

Lara Croft an the Guardian of Light gépigény

|

Ahhoz képest, hogy nem AAA-kategóriás cím Lara Croft új kalandja, viszonylag komoly követelményekre számíthatnak a PC-s vásárlók.

Hirdetés

A 15 dollárért/euróért, valamint ugyanilyen értékű Microsoft pontért vesztegetett Lara Croft and the Guardian of Light nem csak új szemszögből takarja el (Szokás szerint készít majd hozzá valaki nude patch-et.) az örökifjú régésznő bájait, hanem a kézzel fogható adathordozónak is búcsút int.



A kooperatív játékmóddal is megáldott (Ebben egy Totec nevű indián lesz a második karakter.) alkotás PC-s változata Steamen keresztül lesz elérhető, s nem maradhat el a Steamworks támogatás sem.
Gépigénye véleményem szerint picit magas, de amin sikerült megdöbbennem, az az igényelt tárkapacitás. 7GB egy XBLA, ill. PSN címnek meglehetősen durva, még ha nem is tölti ki az egészet a játék.



Operációs rendszer: Windows Vista / XP
Processzor: 3+ GHz Intel vagy 2.5+ GHZ AMD
Memória: 1 GB RAM (XP) / 2 GB RAM (Vista)
Grafikus kártya: NVIDIA GeForce 6-os széria(6800GT vagy jobb) / ATI 1300XT vagy jobb
Merevlemez: 7GB
Hang: DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya és vezérlő 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)