Hirdetés

Lara Croft and the Guardian of Light - a DLC-k végre elérhetőek PC-n is

|

Megérkeztek a Steamre a Lara Croft and the Guardian of Light letölthető csomagjai.

Hirdetés

Akik türelmesen várták, hogy eljöjjön ez a pillanat, azoknak most megadatik a lehetőség, hogy feldobják egy kicsit a játékot.

A Lara Croft and the Guardian of Light 14.99 euróért vásárolható meg Steamen, és nem csak Lara és Totec szerepében küzdhetik végig magukat a pályákon, hanem az Eidos két rosszéletű karaktere, Kane és Lynch is ingyenesen játszható. Akik esetleg a Legacy of Kain sorozat két karakterével, Kainnel és Raziellel szeretnének menni, azoknak 2,99 eurót kell rákölteniük, akik pedig úgy érzik, még több pályára vágynak, azok három csomag közül választhatnak, melyek mindegyike 2,99 euróba kerül egyenként. Lássuk melyek ezek:

- "All the Trappings" Challenge Pack 1 - Négy új pálya, melyek meg vannak töltve élőhalott ellenségek hordáival és különböző csapdákkal, melyek között ügyesen manőverezve, vagy azokat kiiktatva túlélhetjük az adott helyzetet.
- "Things that Go Boom" Challenge Pack 2 - Négy új pálya, melyeken a robbanás kapja a fő szerepet, ennek a segítségével kell megoldanunk a feladványokat.
- "Hazardous Reunion" Challenge Pack 3 - Négy, agyunkat igazán megtornáztató pályáról van szó, melyek természetesen akcióban is bővelkednek, de találkozhatunk egy rég nem látott baráttal is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)