Hirdetés

Lara Croft and the Guardian of Light - Az első képek

|

Befutottak az első rész receptjétől eddig leginkább eltávolódó Tomb Raider epizód első képei.

Hirdetés

Miket is beszélek?! Nevében ugyanis nem Tomb Raider az új Lara Croft kaland, legfeljebb szellemiségében.



A Crystal Dynamics műhelyében formálódó Lara Croft and the Guardian of Light akár egy új sorozat előfutára is lehet, amennyiben a játékosok vevők lesznek a nyilvánvalóan XBLA-, PSN-címnek szánt alkotásra. A felülnézetes, szaknyelven izometrikus akció-kaland a Tomb Raider sorozatra jellemző csapdákkal és fejtörőkkel operál, ám lehetőséget kínál a kooperatív mókázásra is. Lara társa egy pajzsos, lándzsás indián, név szerint Totec lesz.



A Crystal Dynamics szerint készülget azért egy igazi Tomb Raider epizód is, így talán még van remény arra, hogy a jövőben olyan játékban láthatjuk viszont az örökifjú régésznőt, ami nem igényel nagyítót a poligondús idomok alaposabb vizsgálatához.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)