Hirdetés

Lara Croft and the Guardian of Light - Bele fogunk fulladni a DLC-kbe

|

Bár még meg sem jelent a játék, a Crystal Dynamics máris közölte, hogy öt DLC-nél nem adják alább.

Hirdetés

Érdekes egy játék lesz a Lara Croft and the Guardian of Light, ami a csinos régésznő első olyan kalandja, amiben a játékosoknak nem áll majd módjukban közelről legeltetni szemeiket a szóban forgó hölgyemény poligondús idomain.



Azzal már bizonyára mindannyian tisztában vagytok, hogy digitálisan terjesztett cuccról van szó, egyelőre szóba se került semmiféle dobozos kiadás. Ugyanakkor a legfrissebb információk tükrében nyakamat tenném rá, hogy legkésőbb jövő nyárra megváltozik a helyzet. Az XBLA, PSN és Steam hálózatokról szipkázható Lara Croft and the Guardian of Light augusztus 18-án csak Xbox 360-ra jelenik meg. A másik két platform híveinek egészen szeptember 28-ig kell majd várniuk, ám az ő változatok már alapból fogja tartalmazni az online kooperatív játék, a hangkommunikáció lehetőségét, valamint a ranglistát, amiket a boxos kollégák ugyanazon a napon egy update formájában tehetnek majd magukévá.



A játék azonban csak jóval később válik teljessé, ugyanis Darrell Gallagher a Crystal Dynamics képviseletében elárulta, hogy októbertől decemberig folyamatosan csöpögtetik majd nekünk a letölthető tartalmakat. Az első három csomag újabb, felfedezésre váró helyszíneket tartalmaz, amelyek mind reflexeinket (harc), mind szürkeállományunkat (fejtörök) meg fogják dolgoztatni. A maradék két pakk viszont ismert, ám Lara világához egyáltalán nem kapcsolódó játszható karaktereket kínál a vásárlóknak.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)