Hirdetés

Lara Croft and the Guardian of Light - Nem lesz folytatás

|

Bármilyen sikeres is volt a Lara Croft and the Guardian of Light, mégsem kap folytatást.

Hirdetés

Karl Stewart, a Crystal Dynamics globális márkamenedzsere a csapat számára a Lara Croft and the Guardian of Light-ot egy nagyszerű kísérletnek, kreatív kikacsintásnak nevezte, s habár a játék maga jó eladásokat produkált, és nagyobb kritikai elismerést zsebelt be, mint akármelyik Tomb Raider epizód, amihez köze volt a fejlesztőknek (Legend, Anniversary, Underworld), nem tervezik folytatni.



Elmondása szerint ha bármit is megváltoztatnálak utólag a játékban, akkor az online része lenne az. Egyébként a Lara Croft and the Guardian of Light-ot fejlesztő team beleolvadt a Tomb Raider rebooton dolgozó nagyobbik csapatba, a projekt direktorává pedig azt a Daniel Neubergert nevezték ki, aki letölthető mellékszálat sikerre vitte.
Az új Tomb Raider 2012 folyamán jelenik majd meg PC, Xbox 360 és PlayStation 3 konzolokra, de nem zárhatunk ki egy Wii U-bejelentést sem.















Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)