Hirdetés

Lara Croft izometriába költözik

|

Lara Croft visszatér, ám ezúttal inkább a casual réteget célozza meg.

Hirdetés

Ki ne ismerné a kebelcsoda Lara Croftot. Az elmúlt évtized legsikeresebb digitális dívája még nem vonult nyugdíjba, de a visszatérés nem éppen olyan, mint arra számítottunk. A Crystal Dynamics ugyanis bepróbálkozik a casual piacon is.

A minap bejelentett új Lara Croft játék egy hagyományos, izometrikus akciójáték lesz, ahol a klasszikus játékmenetet próbálják felidézni a készítők kicsit másképp. A hangúly az újrajátszhatóságon, a legmasabb pontszám elérésén, és a co-op akciózáson lesz ezúttal. Hogy a Tomb Raider rajongók se dőljenek a kardjukba, a Crystal Dynamics elkottyantotta, hogy azért titkoban dolgoznak még egy játékon Lara főszereplésével, ami inkább Tomb Raideres lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)