Hirdetés

Lara Croft: Reflections - újra bejegyezve

|

Valami meglepetés készül a Square Enix háza táján, és bár egyelőre nagyon titkolóznak, hamarosan fény derül majd mindenre

Hirdetés

Még márciusban beszámoltunk róla, hogy a stúdió bejegyezte Lara Croft: Reflections-t, amiről senki nem tudta, mi is lesz valójában. DLC, folytatás, képregény, a lehetőségek tárháza közel végtelen volt, a projekt felől azonban nem igazán hallottunk azóta. Az Egyesült Államokban való bejegyzés után most az európai hivatalban is hivatalossá tették, hogy a Reflections bizony az ő szellemi termékük lesz.

Bár a Square Enix hivatalosan még nem kommentálta az esetet, a tény, hogy egy év alatt kétszer is felbukkan a cím, valószínűleg nem véletlen. Ami biztos, hogy a jelek szerint januárban jön a Definite Edition, illetve készülőben van a next-genre szánt Tomb Raider 2 is. Reméljük a decemberi VGX-en elárulnak majd egy-két féltve őrzött titkot a srácok.

Ti mit gondoltok, mi lesz végül a Reflections-ből?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)