Hirdetés

Lassan áll fel a Windows Vista

|

Sokunk emlékezetében még élénken él a Microsoft ígérete, ami szerint a Windows Vista operációs rendszer minden eddiginél gyorsabban fog feléledni a gépünkön, ám a megjelenés óta ezt kevesen tapasztalták.

Hirdetés

A bootolás folyamata eddig is okozott gondokat a felhasználóknak, hisz sokszor jó pár percig kell várni, mire feléled a gépünk. A Windows Vista megjelenése óta a felhasználók jogosan kezdték el kérdezgetni a Microsoft sajtófelelősét, hogy miért is kell ennyit várni a bootolásra az új rendszer esetében is, hisz az ígéretek szerint 50%-kal gyorsabbnak kellene lennie az új Windowsnak, mint az elődjének. A cég elsősorban azzal indokolja a dolgot, hogy a gépek egyedi felépítése miatt is eltérő lehet az elvárt bootolási idő a mértektől, így azt javasolják a felhasználóknak, hogy a Vista új hibrid alvás módját használja mindenki a helyett, hogy kikapcsolná teljesen a gépét. Egyes felhasználók természetesen egyből arra a következtetésre jutottak, hogy a cég ezzel a válasszal próbálja megkerülni a bootolási idő hosszának okát, de hogy mi az igazság, az csak idővel derül majd ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)