Hirdetés

Lassan indul az év, de januárban is lesz pár érdekes új játék

|

Érkezik például az új Hitman, egy magyar fejlesztésű játék, és a Stronghold sorozat folytatása is.

Hirdetés

Az év legeleje soha nem a nagy megjelenések időszaka, a kiadók felkészültek arra, hogy az ünnepi nagy költekezések után kisebb a vásárlási hajlandóság. Január második felében lesz pár nagyobb cím, de mint alább és a következő oldalon láthatjátok, 2021 első két hónapjában semmi olyan nem jön, aminél milliós eladásokra lehet számítani.

Azért nagyon várjuk például a Hitman 3-at, kíváncsiak vagyunk a The Mediumra, a februári kínálatból pedig a Werewolf: The Apocalypse - Earthblood az, ami igazán érdekes, de valószínűleg még a 2021-es elmaradásokat fogjuk pótolni a következő hetekben. Ne felejtsetek el lapozni az oldal alján!

Hirdetés

2021. januári videojáték megjelenések 1-3. hét

Iris.Fall - január 8. - PlayStation 4, Xbox One, Switch

A hónap első játéka a 2018 decemberi PC-s debütálását követően konzolokra is megjelenő Iris.Fall. A különleges hangulatú puzzlerben a fényekkel és árnyékokkal játszva kell megoldanunk fejtörőket egy fiatal lányt, Irist irányítva.

King Arthur: Knight's Tale - január 12. - PC (Early Access)

A Van Helsing játékok és az Inquisitor - Martyr után a magyar NeoCore Games csapata visszatér egyik első franchise-ához, és egy újabb King Arthur játékot készít. A sikeres közösségi finanszírozási kampány után most már biztos, hogy a Knight's Tale elkészülhet, és január tizenkettedikétől bárki elérheti majd korai hozzáféréssel. A története szerint Sir Mordredet, Arthur király nemezisét irányítjuk, célunk pedig az lesz, hogy végleg elpusztítsuk a halála után szörnnyé váló Artúrt. A játékmenet ötvözi a körökre osztott taktikai akciójátékok és a karakterközpontú szerepjátékok elemeit, meglátjuk, mit hoznak ki ebből a srácok.

Scott Pilgrim vs. the World: The Game - Complete Edition - január 14. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch, Stadia

Úgy volt, hogy a Ubisoft két játékkal is készül januárra, de egyet, a Prince of Persia: The Sand of Time Remake-jét elhalasztotta pár héttel. A Scott Pilgrim vs. The World: The Game kibővített változata viszont megjelenik a hónap közepén, úgyhogy a 2D-s beat 'em upok kedvelőinek szolgál egy félig-meddig újdonsággal a kiadó. A játék eredetileg 2010-ben, az azonos című filmmel együtt jelent meg, és bár a jogok 2014-ben lejártak, ami miatt nem árulhatták tovább, sokan kérlelték a Ubisoftot, hogy tegye újra elérhetővé, ezért érkezik az újrakiadás, benne minden DLC-vel.

Hitman 3 - január 20. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Stadia

Januárban lezárul a 2016-ban indult World of Assassination trilógia, és a 47-es ügynök az elmúlt években mesélt története a végére ér. Ismét beutazhatjuk a világot, hogy fontos célpontokat tegyünk el láb alól, és visszatérhetünk a korábbi játékok megszépített pályáira is. További érdekesség, hogy támogatott lesz a PlayStation VR, és az összes játékteret bejárhatjuk majd úgy, hogy a kopasz bérgyilkos szemszögéből játszunk. Már csak emiatt is izgatottak vagyunk.

Redout: Space Assault - január 21. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

A Redout egy árkád űrlövölde, amiben különféle ellenséges űrhajókat kell legyűrnünk hatalmas csaták során, fejleszthető járművünkkel körözgetve.

Ride 4 - január 21. - PlayStation 5, Xbox Series X|S

A Milestone nem akarta sietve kiadni a Ride 4 újgenerációs változatait, de aki megvette a játékot PS4-re vagy Xbox One-ra, ingyen frissíthet az újabb kiadásra. Szebb látványt, gyorsabb betöltést, a DualSense képességeinek kihasználását ígérik, 4K-ban, 60 fps-sel szánthatjuk majd az aszfaltot, és multiban akár 20-an is megküzdhetnek egymással.

Lapozz tovább a folytatásért!

Oldalak: 1 2 3

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)