Hirdetés

Látványos előzetest kapott a Marvel 1943: Rise of Hydra, Amy Hennig új játéka

|

Piszkosul jól néz ki a Marvel 1943: Rise of Hydra.

Hirdetés

A State of Unreal 2024 keretein belül a Skydance Media nemrég bedobta készülő játékuk a Marvel 1943: Rise of Hydra első sztorielőzetesét. Tudjátok, ez lesz a korábban az Uncharted-szérián is dolgozó Amy Hennig új játéka, egy olyan Marvel-cím, ami a második világháborúban játszódik, és Amerika Kapitány mellett egy korábbi Fekete Párducot, Azzurit (T'Challa nagyapját) is irányíthatjuk benne. Sőt, nem is csak őket, hiszen négyfős lesz a teljes gárda, a két szuperhőshöz egy Nanali nevű vakandai kém, illetve egy amerikai katona, Gabriel Jones is csatlakozik.

A helyszín a nácik által elfoglalt Párizs lesz, és már azt is tudjuk, hogy felbukkan a történetben egy Julie nevű francia hölgy, aki az ellenállás tagja, illetve Howard Stark, Tony Star (azaz Vasember) édesapja is.

Hirdetés

A Marvel 1943: Rise of Hydra pontos megjelenési dátuma egyelőre még nem ismert, de azt már tudjuk, hogy valamikor 2025-ben fog érkezni. A friss előzetes zenéjét egyébként a Grammy-díjas Stephen Barton szerezte, aki korábban olyan játékokon, sorozatokén és filmeken dolgozott, mint a Star Wars Jedi: Survivor, a Star Trek Picard, az Apex Legends, a Titanfall, vagy a 12 majom.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)