Hirdetés

Law and Order botrány

|

A Law and Order: Double or Nothing körül hatalmas botrány kezd kibontakozni, ugyanis egy 1993-as brutális gyerekgyilkossággal kapcsolatos képek találhatóak a játékban.

Hirdetés

A játék a hírhedt James Bulger ügy felkavaró fotóit tartalmazza, amelyeken éppen a kisfiút elvezető elrabló látható, aki később egy társával embertelen módon végzett áldozatával (a gyilkosok egyébként nyolc évet kaptak, és 2001-ben új személyazonossággal elhagyhatták a börtönt). Ezen kívül néhány szereplő említést is tesz a gyilkosságról a játék folyamán. A kisfiú megdöbbent anyja, Denise Fergus szerint ez meggyalázza fia emlékét, és beteges, hogy ezt így játékba engedték kerülni. A Legacy Interactive, a játék készítője azonnal kivonta a forgalomból az összes játékot, elnézést kért, és az ügy mihamarabbi kivizsgálását ígérte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)