Hirdetés

Már VR-ban is játszható a Layers of Fear

|

A Bloober Team horrorja még úgy is kellően félelmetes volt, hogy nem tapasztottuk a képernyőt a szemünkre. Így már egy új nadrág is kelleni fog hozzá.

Hirdetés

A Layers of Fear egy 2016-os, belsőnézetes horror-kalandjáték, amiben egy emlékeitől meggyötört festőt alakítunk. A főszereplő életébe akkor kapcsolódunk be, amikor ő a nagy mesterművén dolgozik, de a folyamat hallucinációkat és régi emlékeket hoz elő belőle, melyek szétzúzzák a művész valóságát és kegyetlen látomások közé taszítják.

Hirdetés

A játék elég megosztó fogadtatásban részesült még a horrorrajongók körében is, azt viszont nem lehet elvitatni tőle, hogy az atmoszférája brutálisan hangulatos. Egy percnyi nyugtunk sincs a főszereplőnk egyre hátborzongatóbb otthonában, ez az érzet pedig valószínűleg a többszöröse lesz VR-ban. A Layers of Fear VR megjelent, és már elérhető Steamen és az Oculus Store-on keresztül.

A Layers of Fear VR egy különálló játék, nem egy DLC az eredetihez. Ettől függetlenül akinek megvan az alapjáték Steamen, az extra 30 százalék kedvezményt kap a VR verzió árából, illetve a megjelenés alkalmából most további 10 százalék árengedménnyel kapható a cucc.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)