Hirdetés

LCD és számítógép egyben - másképp

|

Már lehet kapni egyes piacokon olyan számítógépeket, amelyek egybe vannak építve az LCD kijelzővel. Ezekkel viszont az a baj, hogy ha tönkremegy egy alkatrész, gyakorlatilag az egész gépet buktuk. Erre kínál megoldást a Quixun nevű gyártó.

Az általuk előállított LCD képernyő mögé rejtett számítógépek darabokra szedhetők, így ha valamelyik alkatrész elromlik, azt külön ki lehet cserélni. Jelenleg 32, 37, és 42 hüvelykes képátlójú képernyős kivitelben vásárolhatók meg a készülékek, amelyekben analóg TV tuner is helyet kapott. A memória 1 gigabájtig bővíthető, és legfeljebb 100 gigabájtos merevlemez rendelhető bele. A legolcsóbb kivitel 1300 dollárba kerül, s nagyjából július elején kerül a japán piacra.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)