Hirdetés

League of Legends - megjött a szezonközi frissítés

|

Elérkezett a szezonközépi frissítés ideje. Ilyenkor több, komolyabb változás is történik a játékban, ezúttal például az erdő tankjai kerültek középpontba.

Hirdetés

Tavaly ilyenkor a mágusok voltak, idén pedig a tankok a főszereplői a League of Legends szezonközépi frissítésének. A javítás ma reggel élesedett, így aki kipróbálná az újdonságokat, már mehet is a Szurdokba.

A Riot átdolgozta a Rift Heraldot, aminek előző verziójáért ritkán harcoltak csapatok. Most egy kicsit fontosabb lett elkapni a nagyra nőtt bogarat, lévén azt rá lehet engedni az ösvényre. A Herald folyamatosan pusztítja majd az ellenfél tornyait, amíg az ellenfelünk oda nem megy, hogy eltakarítsa a zöld ostromgépet.

Másodsorban három tank, Zac, Sejuani, és Maokai alakultak át. Zac már képes megragadni és egymásnak csapni ellenfeleit, Sejuaninak új módszerei vannak az ellenfelek lefagyasztására, és Maokai képes hatalmas macskákkal... akarom mondani gyökerekkel lebénítani ellenfeleit.

Végül a tárgyak kerültek sorra. A védelmi felszereléseken kevesebb nyers életpont van, de cserébe több páncélt/ellenállást biztosítanak. Ennek megfelelően a lövészek és mágusok eszközeit is finomhangolták a fejlesztők.

A szezonközépi frissítés részleteiről megtaláltok mindent a hivatalos patch leírásban, illetve a fenti videóban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)